Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Gömeç'li Taekwandocu ilçeye gümüş madalya ile döndü

Gömeç

Gömeç Belediyespor Taekvando Kulübü sporcusu Antalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında Gümüş madalya kazandı.

Gömeç Belediyespor Taekvando Kulübü sporcusu Antalya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında Gümüş madalya kazandı.
7 -9 Şubat 2015 Tarihleri arasında Antalya Belekte Düzenlenen minikler 1.Avrupa Şampiyonasına katılan Gömeç Belediyespor Taekvando Kulübü oyuncularından Sahra Hilal Eroğlu Avrupa İkinciliği elde ederek gümüş madalya aldı.
Antrenör Yaşarnaz Güven önderliğinde minikler kategorisinde Sahra Hilal Eroğlu, Nurca Turan ve Aleyna Turan ile katılan Gömeç Belediyespor Taekvando Kulübü tarafından yapılan açıklamada, ilk kez düzenlenen 1.Avrupa Taekvando turnuvasından istenilen sonuçların üstünde başarılar elde ettiği belirtildi.
Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, başarılı sporcuları makamında ağırlayarak öğrencilere ve başarılı antrenöre hediyeler verdi.
Başkan Arslan, antrenör ve öğrencileri tebrik ettikten sonra kendilerine maddi, manevi her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Başkan Arslan, “Seçildiğimiz ilk günden itibaren geçlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor kulübümüzdeki spor dallarını genişleterek gençlerimize daha fazla seçme imkanı vermeye çalıştık. Taekvando, Masa Tenisi, Oriyantigin dallarını açtık ve her birinde 30’ar öğrenci ile katılımı arttırdık. Daha fazla branşlar açmak için girişimlerimiz devam ediyor.” dedi.



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli